Onze huisregels

1. Hygiëne: gebruik handdoeken, badjas en badslippers (die staan voor je klaar!). Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna en het sanarium. De banken worden door u volledig bedekt met het gekregen badlinnen. Laat huidproducten achterwege en neem steeds een douche voor en na elk gebruik van sauna, sanarium en baden. Verplicht gebruik onder het lichaam van droge handdoek of badjas in de mezzanine. Geef na het bezoek je badlinnen af in de inkom.

2. Het is niet toegelaten eigen producten toe te voegen aan de sauna, sanarium en baden. Wij zorgen voor de nodige producten bij de aanvang van uw verblijf. Vermijd scherpe voorwerpen bij het gebruik van de baden, sauna en sanarium.

3. U mag geen eigen eten en drinken meenemen. (Waarom zou u dat trouwens doen als we de bar voor u kunnen vullen en we ook voor heerlijke hapjes kunnen zorgen) Wij bieden u gratis frisdranken en koffie aan. Andere dranken zijn te verkrijgen mits meerprijs. Zie lijst ter plaatse. Eten en drinken doen we aan de tafels, aan de ligzetels of buiten op het terras, niet in de sauna en het sanarium.

4. Geen scherpe voorwerpen gebruiken in de wellness. Er mogen geen juwelen en horloges gedragen worden tijdens het wellnessen. Dit zou beschadigingen aanbrengen aan de toestellen.

5. Foto’s en video’s mogen enkel opgenomen worden en op het web geplaatst worden met schriftelijke toelating van de eigenaar.

6. Het is verboden te roken binnen het gebouw alsook op de terrassen.

7.Voor uw veiligheid mag u geen gebruik maken van het terras bij zeer slechte weersomstandigheden: vb bij hevige storm, sneeuwbuien, onweer,…. Indien er goederen op het terras staan die mogelijks kunnen wegwaaien, plaats deze binnen indien ze niet zijn vast gemaakt of verwittig per gsm. Het nummer staat genoteerd aan de inkomdeur.

8. Blijf altijd op voldoende afstand van de reling. Er mag niets over de reling gegooid worden. Geen meeuwen voederen en lokken.

9. In alle omstandigheden zorgt u voor een net en zedelijk gedrag tegenover uw omgeving.

10. Om hygiënische redenen worden huisdieren niet toegelaten.

11. Hou het netjes, in alle opzichten. Gooi afval in de vuilnisbakjes en zeker niet in de toiletten. Indien vereist kunnen extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

12. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten in de wellness en de logies. Dit heeft te maken met de verantwoordelijkheid van en tov kinderen bij het gebruik van de wellness faciliteiten.

13. Gaat er toch iets stuk tijdens uw verblijf? Je kan ons steeds bereiken op ons gsmnummer 0479 292541 of meldt dit voor uw vertrek. Zo kunnen we inschatten wie de kosten moet dragen. Wees dan ook eerlijk hierover. Iedereen kan ongewild schade veroorzaken en in de meeste gevallen zal dit ingedekt zijn door uw private verzekering.

14. Elke logie en wellnessruimte kan volledig afgesloten zijn. Bij aankomst ontvangt u telkens twee sleutels. Eén van die sleutels is de sleutel van uw eigen slaapkamer of wellness. De andere sleutel geeft je toegang tot het appartementsblok aan de Hendrik Baelskaai 25 en is tevens de sleutel van het Penthouse 14. Vergeet deze niet af te geven bij vertrek.

15. De vertegenwoordiger van Penthouse 14 heeft het recht om mensen te weigeren omwille van veiligheidsoverwegingen, gezondheidsredenen, dronkenschap of drugsgebruik of om welke reden dan ook. Zij die het huisreglement niet wensen te respecteren zullen ook geweigerd worden. Wij bieden logies en wellness aan in alle rust. Gelieve rekening te houden met de bewoners van het appartementsblok en de andere klanten.

16. De geldende coronamaatregelen worden steeds gevolgd. Penthouse 14 is helemaal privé. De algemene veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een mondmasker, het bewaren van social distance,.. blijft ten allen tijde van kracht. Er is meer dan voldoende tijd tussen de sessies/overnachtingen om alles medisch te ontsmetten en voldoende te reinigen. U kunt in alle veiligheid relaxen en genieten van een overnachting en/of een wellnesssessie.